Haxhiu: Sipas rregullores punët e pambaruara nuk mund të kthehen në legjislaturën e re.-Demhasaj: Çdo qeveri e re ka qasje ndryshe ndaj projektligjeve të caktuara

Haxhiu: Sipas rregullores punët e pambaruara nuk mund të kthehen në legjislaturën e re.-Demhasaj: Çdo qeveri e re ka qasje ndryshe ndaj projektligjeve të caktuara

Projektligjet që legjisltuara e kaluar i ka lënë në procedurë dhe qasja ndryshe nga qeveritë ndaj  projektligjeve të caktuara, duhet të merren seriozisht nga Kuvendi dhe Qeveria e re e Kosovës, thonë Monitoruesit e punës së Kuvendit, por edhe njohësit e legjislaturës./21Media