Në rend dite edhe pika tjera

Në rend dite edhe pika tjera

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot do të mbajë mbledhje.

Në rend dite janë: Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Komisionit Evropian dhe Kosovës mbi pjesëmarrjen në “ERASMUS+”; Shqyrtimi i Projektligjit për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Republikës së Kosovës nga viti shkollor 1990/91 deri në vitin shkollor 1998/99, e tjera çështje.

Mbledhja mbahet në ndërtesën e Kuvendit, duke filluar nga ora 10:00.