Këshilli Prokurorial i Kosovës gjatë vitit 2019

Këshilli Prokurorial i Kosovës gjatë vitit 2019

Sistemi prokurorial në Kosovë gjatë këtij viti ka zgjidhur 94 përqind të rasteve të pranuara për korrupsion dhe krime ekonomike. Por ndër ta nuk është asnjë person i profilit të lartë politik. Në konferencën e fundvitit, kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni tha se për ta nivel i lartë është çdo zyrtarë publik që akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare ./21Media