Shala: Raporti ka arritur, nuk dihet përmbajtja.-Shala: Pas përkthimit raporti do t’i dorëzohet avokatit dhe familjes Dehari

Shala: Raporti ka arritur, nuk dihet përmbajtja.-Shala: Pas përkthimit raporti do t’i dorëzohet avokatit dhe familjes Dehari

Raporti përfundimtar i ekspertizës së vdekjes së dyshimtë të Astrit Deharit ka arritur në Kosovë nga Instituti i Lozanës në Zvicrës. Kjo u bë e ditur nga Prokuroria e Shtetit në një konferencë për media, por nuk ka dhënë detaje për përmbajtën e raportit./21Media