Janeva në shtëpinë e saj është shoqëruar nga policia

Janeva në shtëpinë e saj është shoqëruar nga policia

Prokurorët Ljubomir Joveski dhe Vilma Ruskoska sot në pres konferencë për media konfirmuan se kanë kërkuar paraburgim për kryeprokuroren Special,e Katica Janeva.

Ndërkaq, Janeva sot nga shtëpia e saj deri në Prokurorinë Publike Speciale është shoqëruar nga policia ku në prezencë të saj është kryer bastisje në hapësirat e Prokurorisë Publike Speciale./ TV21.