Nesër në Prishtinë behet promovimi librar i "Kosovës" VI,VII,VIII në librarinë "Dukagjini"

Nesër në Prishtinë behet promovimi librar i “Kosovës” VI,VII,VIII në librarinë “Dukagjini”

Në librarinë “Dukagjini” në Prishtinë”,nesër në orën 18, bëhet promovimi i tri vëllimeve të fundit të “KOSOVËS” VI,VII dhe VIII. Me këtë rast bëhet edhe shitja e kompletit prej tre librash me zbritje 50% (nga 30 në 15 euro)./21Media