Libri ka shtjelluar mjaft mirë disa situata në të cilat po kalon vendi

Libri ka shtjelluar mjaft mirë disa situata në të cilat po kalon vendi

Esad Dujaka ka promovuar sot librin e tij më të ri “Duke pritur ditën “D” edhe në Gjakovë. Me organizim të shoqatës së intelektualëve ”Jakova” ky aktivitet mblodhi adhurues të librit dhe krijimtarisë së autorit./21Media