Libri i ri kontribut në mendimin modern ekonomik

Libri i ri kontribut në mendimin modern ekonomik

Instituti Riinvest ka promovuar sot librin “Ekonomia e Kosovës” të një grupi autorësh. Me këtë rast u tha se misioni i këtij instituti është promovimi i mendimit modern ekonomik i Kosovës në bazë të filozofisë së ndërmarrësisë, dhe të zgjerohen njohurit për ekonominë./21Media