Libri botohet në gjuhën shqipe dhe angleze

Libri botohet në gjuhën shqipe dhe angleze

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”.

Libri është përgatitur nga një grup autorësh edhe botohet në gjuhën shqipe dhe atë angleze nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës.

Libri do të promovohet në orën 12:00./21Media