“Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”

“Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”

​Edhe një libër i ri për Hashim Thaçin si protagonist të luftës dhe paqes në Kosovë, këto ditë është hedhur në tregun ndërkombëtar.

Libri “Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”, me autor Jacques Baudouin dhe parathënie të shkruar Bernard Kouchner, tashmë ka dalë në shitje online në Amazon.