Monografia pasqyron të dhëna për heroizmin e kullës së Jasharajve

Loading...

Monografia pasqyron të dhëna për heroizmin e kullës së Jasharajve

Në Prishtinë u promovua monografia “Jasharajt – simbol unikat i vetëflijimit” e gazetarit Jusuf Bytyqi. Kjo monografi, sipas të pranishmëve është dokument i rëndësishëm për historinë dhe studiuesit./21Media