Martesa është njëra ndër datat më të rëndësishme në jetën e njeriut

Martesa është njëra ndër datat më të rëndësishme në jetën e njeriut

Një propozim martese ndoshta do të ndodhë vetëm një herë në jetë, kështu gjithkush do të dëshiron që ai të jetë i paharrueshëm dhe i përsosur.

Madje, shumë njerëz e kanë dëshmuar se një moment i tillë mund të bëhet edhe në mënyra të veçanta.

Bëhet fjalë për skenarët më të çuditshme të propozimeve nga e gjithë bota, të cilat e tregojnë mënyrat e pazakonta të këtij propozimi.

Më poshtë mund t’i shihni disa prej këtyre proprozimeve. /21Media