Sot masa e sigurisë për 50 të arrestuarit e protestës së 11 majit

Sot masa e sigurisë për 50 të arrestuarit e protestës së 11 majit

Një ditë pas protestës së pestë kombëtare të opozitës, mësohet se policia ka arrestuar 7 persona, ndërsa 15 të tjerë janë proceduar në gjendje të lirë.

Të arrestuarit akuzohen për veprat penale shkatërrim të pronës me zjarr, kundërshtim të punonjësit të policisë dhe prishje të rendit dhe qetësisë publike.

Ndërkohë sot pritet masa e sigurisë për 50 të arrestuarit e protestës së 11 majit./oranews