Kundërshtohet vendimi i kryetarit të komunës për mbylljen e shkollave

Kundërshtohet vendimi i kryetarit të komunës për mbylljen e shkollave

Banorët e fshatit Busavatë dhe Krilevë të Komunës së Kamenicës, protestuan para Ministrisë së Arsimit, duke kundërshtuar mbylljen e disa shkollave në këtë komunë në kundër të reformës së iniciuar nga kryetari i kësaj komune./21Media