Kërkohet drejtësi dhe ndëshkim për vrasësin por edhe për ata që nuk parandaluan krimin në rastin e Valbona Markut 

Loading...

Kërkohet drejtësi dhe ndëshkim për vrasësin por edhe për ata që nuk parandaluan krimin në rastin e Valbona Markut 

Gjakova ishte në lotë të premten, kur gra e burra marshuan për drejtësi, për gratë e vajzat e vrara viteve të fundit nga gjinia mashkullore, numri i të cilave tashmë është 101. Kështu familjarë të Valbona Markut dhe të bijës se saj, Klara, tashmë të ndjera, kërkuan drejtësi dhe ndëshkim për vrasësin por edhe për ata që nuk parandaluan krimin./21Media