Arrestohen 5 persona

Arrestohen 5 persona

Nënat gjakovare bashkë me qytetarët tjerë kanë protestuar kundër  vizitës së  pelegrinëve serbë në këtë qytet. Protestuesit thanë se serbët nuk kanë vend në këtë qytet pasi që janë të zhytyr në krime dhe ardhja e tyre hapë plagët për familjarët që kanë humbur më të dashurit e tyre. Në këtë protestë u arrestuan pesë persona për pengim të personave zyrtarë në kryerje të detyrës. Megjithatë, pelegrinët serbë nuk erdhën në vizitën e paralajmëruar në Gjakovë./21Media