Protestë në Marash të Prizrenit

Protestë në Marash të Prizrenit

Në organizim të grupit të grave dhe vajzave FEMaktiv, në Marashin  e vjetër të Prizrenit, u mbajt një protestë kundër ngacmimeve seksuale…/21Media