Kërkohet dënimi i krimeve të luftës

Kërkohet dënimi i krimeve të luftës

Në Nju Jork u mbajt një protestë e organizuar nga komuniteti shqiptaro-amerikan, boshnjako-amerikan dhe kroato-amerikan, ku u kërkua drejtësi për krimet e kryera nga shteti i Serbisë në Kosovë, Bosnje dhe Kroaci.Raport i korrespondentit tonë Halil Mula./21Media