"Reforma" kërkon ndertimin e objektit të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinerisë

“Reforma” kërkon ndertimin e objektit të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinerisë

Organizata Studentore “Reforma” sot do të shprehur pakënaqësinë lidhur me ndërprerjen e punimeve për ndërtimin e objektit të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinerisë.

Konferenca në formë proteste do të mbahet nga ora 11:00 para Rektoratit të UP-së, ku do të bëjnë pyetje publike për Rektorin dhe menaxhmentin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në lidhje me objektin e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinerisë./21Media