Inspektorati i punës hallka më e dobët e institucioneve

Inspektorati i punës hallka më e dobët e institucioneve

Partia Socialdemokrate ka kërkuar rritjen e numrit të inspektorëve dhe trajnimin e atyre aktualë për zbatimin e dispozitave ligjore lidhur me shëndetin në punë dhe parandalimin e aksidenteve në vendin e punës./21Media