Ju duhet të flni gjumë pasi duhet të zgjoheni herët në mëngjes, por ç’ti bësh, mendimet nuk të lënë të qetë.

Ju duhet të flni gjumë pasi duhet të zgjoheni herët në mëngjes, por ç’ti bësh, mendimet nuk të lënë të qetë.

E keni vënë re se sa herë që shtriheni të flini atëherë ëstë koha kur mendoni për çdo gjë, edhe për bombën automike madje.

Për hir të së vërtetës mendoni shumë. Edhe kjo ka një arsye, pasi sigurisht nuk ndodh kot. Sipas shkencëtarëve kjo u ndodh të gjithë njerëzve që janë shumë të zënë dhe nuk kanë kohë tjetër të mendojmë përveç se gjatë natës.

Prandaj nëse jeni nga ato njerëz që mendoni shumë gjatë natës, do të thotë që jeni shumë i zënë me punë gjatë ditës.