"Jemi kundër padrejtësive në procesin e punësimit në Trepçë" 

“Jemi kundër padrejtësive në procesin e punësimit në Trepçë” 

Më shumë se 100 qytetarë protestuan para objektit të menaxhmentit të ndërmarrjes Trepça në Mitrovicë, në shenjë pakënaqësie me punësimet e fundit në këtë ndërmarrje. Sipas tyre, ata mbetën jashtë listave të të punësuarve për shkak se, siç thanë, nuk kanë njerëz të fortë pas vete. Kërkuan shkarkimin e drejtorit, bordit dhe anulimin e konkursit./21Media