Punëtorët kërkojnë zgjidhje

Punëtorët kërkojnë zgjidhje

Punëtorët e Llotarisë së Kosovës kanë protestuar për të dytën herë para Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar nga institucionet ta mbajnë premtimin për ligjin për Llotarinë e Kosovës.

Ismet Uka, anëtar i sindikatës së Llotarisë së Kosovës, tha se kanë dal në protestën e dytë me kërkesat e njëjta siç është inicimi i ligjit për Llotarinë e Kosovës , siç është premtuar, pastaj marrja përsipër e Qeverisë të pagave të punëtorëve të Llotarisë, pasi kjo është kompani publike dhe pronarë është qeveria, pastaj mbulimi i shpenzimeve për qiradhënie.

Punëtorët e Llotarisë kërkuan zgjidhje sa më të shpejt të problemit të tyre, pasi që siç thonë janë në gjendje të rëndë ekonomike.

Edhe javën e kaluar këta punëtorë kanë mbajtur një protestë para Qeverisë./21Media