Rracaj: Nuk i gëzojmë të drejtat e barabarta

Rracaj: Nuk i gëzojmë të drejtat e barabarta

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit ka diskutuar në lidhje me vërejtjet e Sindikatës së pavarur të Shërbimit Korrektues të Kosovës për Projektligjin për Pagat. Kryetari i sindikatës së pavarur të shërbimit korrektues të Kosovës, Frashër Rracaj, tha se nuk u ofrohen kushtet e mira të punës./21Media