Kërkojnë kthimin e borxhit prej 40 mijë eurosh

Kërkojnë kthimin e borxhit prej 40 mijë eurosh

Punëtorët teknik të Qendrës së Studentëve në Prishtinë protestuan sot për borxhin pensional që siç thanë u takon me ligj dhe nuk po e marrin. Bënë me dije se, do të futen në grevë të përgjithshme nga 7 tetori./21Media