Paga duhet të jetë 350 euro nga janari i vitit 2020

Paga duhet të jetë 350 euro nga janari i vitit 2020

Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave morën vendim për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e martë e javës së ardhshme./21Media