Shkolla verore e BE-së

Shkolla verore e BE-së

Në Universitetin e Prishtinës i filloi punimet Shkolla Verore e Bashkimit Evropian ku çështjet e BE-së, ekonomia, politika, zbatimi i MSA-së dhe marrëdhëniet BE-Kosovë në përgjithësi do të jenë në qendër të këtij programi pesë ditor./21Media