Bucolli: Pas trajnimit kandidatët  janë të përgatitur edhe për tregun ndërkombëtar

Bucolli: Pas trajnimit kandidatët  janë të përgatitur edhe për tregun ndërkombëtar

Aftësimi dhe kualifikimi profesional i të gjithë punëtorëve të KEK-ut  tash e sa vjet është synim i Qendrës së trajnimit të KEK-ut.  Përmes trajnimeve në këtë qendër, kandidatët  kanë mundësi  të aftësohen profesionalisht, duke rritur mundësinë për gjetjen e një vendi pune, jo vetëm në Kosovë, por edhe më gjerë.  Kjo qendër trajnuese është e  vetmja e këtij lloji në rajon./21Media