Prezentimi u bë para QKK-së dhe ishte pjesë e programit Balkan Film Market

Prezentimi u bë para QKK-së dhe ishte pjesë e programit Balkan Film Market

Në mbledhjen e fundit që u mbajt nga bordi i QKK-së së Shqipërisë u vendos që të mbështeten projekte 4 projekte filmike nga Kosova si bashkëprodhime minore.

Projektet e mbështetura janë:

“Skype” nga regjisori Isa Qosja,

“Hive” nga Blerta Basholli,

“Vera ëndërron detin” nga Kaltrina Krasniqi dhe

“Rapsodia e Muzgut” nga Agim Sopi.

Prezentimi i projekteve u bë para dy dite para anëtarëve të bordit të QKK-së dhe ishte pjesë e programit të Balkan Film Market./21Media