Kosova para proceseve integruese evropiane

Kosova para proceseve integruese evropiane

Një çështje tjetër që i takon Qeverisë së re ta çojë përpara është edhe procesi integrues, i cili, sipas njohësve të kësaj fushe, kohëve të fundit nuk ka shënuar suksese. Analistët theksojnë se Qeveria e re duhet ta vërë theksin në liberalizim të vizave, në zbatim të Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit dhe Agjendës Evropiane të Reformave./21Media