Shpenzimet buxhetore për sivjet do të jenë mbi 2 miliardë

Shpenzimet buxhetore për sivjet do të jenë mbi 2 miliardë

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës sot u miratua projektligjin për ndarjen e buxhetit për vitin 2020.

“Në vitin 2020 pritet të ketë mbi 2 miliardë të hyrat totale, 131 milionë euro pritet të ketë rritje prej 2019-s”, tha ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi.

Sipas Bislimit shpenzimet buxhetore për sivjet do të jenë mbi 2 miliardë e 350 milionë euro./21Media