Kuvendit iu propozuan kandidatët për anëtarë të bordit të AKP-së

Loading...

Kuvendit iu propozuan kandidatët për anëtarë të bordit të AKP-së

Qeveria e Kosovës ka nisur mbledhjen me një minutë heshtje për vrasjen e Oliver Ivanoviqit dhe vdekjen e veprimtarit, Jonuz Musliut.

Qeveria i ka propozuar Kuvendit, kandidatët për anëtarë të bordit të AKP-së.

Kryetari i Kuvendit komunal të Bujanocit, Këshillit Nacional shqiptar dhe lideri i LPD-së në Bujanoc, Jonuz Musliu ka vdekur më 18 janar një sëmundjeje të rëndë.

Ndërsa, lideri i iniciativës qytetare serbe, Oliver Ivanoviq ka vdekur më 16 janar në spitalin e Mitrovicës, pasiqë është gjuajtur me armë zjarri para zyrës së tij.