Kirurg nga Australia kryejnë operacione të fëmijëve në QKUK

Loading...

Kirurg nga Australia kryejnë operacione të fëmijëve në QKUK

Bashkëpunimi i ekipit të mjekëve nga Australia dhe mjekëve të QKUK-së, ka bërë që në Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve në Prishtinë, të realizohen me sukses dhjetëra operacione të fëmijëve me anomali komplekse  të lindura./21Media