BERZH dhuron 130 mijë euro për fëmijët me kancer

Loading...

BERZH dhuron 130 mijë euro për fëmijët me kancer

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka dhuruar 130 mijë euro për fëmijët me kancer. Donacioni në formë çeku i është dorëzuar Fondacionit Kujdesi për Fëmijët e Kosovës./21Media