Intervistë me kryetaren e bordit të RrGK-ës, Ariana Qosaj Mustafa

Intervistë me kryetaren e bordit të RrGK-ës, Ariana Qosaj Mustafa

Kryetarja e bordit të Rrjetit të Grupit të Grave të Kosovës, Ariana Qosaj-Mustafa, në një intervistë për RTV21, bëri me dije se kërkon që mbas vrasjes së 40 vjecares dhe vajzës së saj nga Gjakova të ketë zbatim të ligjit. Qosja-Mustafa tha se vrasja e Valbona Nrecajt dhe vajzës së saj me kod penal është e vrasje e dyfisht dhe kërkojnë që vrasësi Pjetër Nrecaj të dënohet së paku 40 vite ose burgim të përjetshëm./21Media