Pacientët të detyruar t’i blejnë nga xhepi i tyre edhe gjërat më elementare

Pacientët të detyruar t’i blejnë nga xhepi i tyre edhe gjërat më elementare

Në hapësirat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës mund të dëgjohen përditë ankesa nga më të ndryshmet të pacientëve, megjithëse nuk vihet në dyshim se ka edhe personel mjekësor që punojnë me përkushtim për mjekimin e pacientëve. Megjithëkëtë, mbizotërojnë komentet e të sëmurëve për dobësi dhe mangësi jo të pakta. Mungesa e barnave është një nga shqetësimet e pacientëve./21Media