Damati: Patriotizmi më i madh është kur respektohen ligjet dhe kushtetuta

Damati: Patriotizmi më i madh është kur respektohen ligjet dhe kushtetuta

Edhe qytetarët e Mitrovicës shprehen të pakënaqur me respektimin e Kushtetutës.
Sipas tyre,  kushtetuta nuk po respektohet as nga vetë hartuesit e saj, derisa theksuan se Kushtetuta nuk zbatohet edhe në pjesën veriore të Kosovës./21Media