Liberalizimi "vjen sot, vjen nesër"!

Liberalizimi “vjen sot, vjen nesër”!

Derisa vendimmarrja për liberalizimin e vizave i takon Këshillit të BE-së, politikanët tanë s’duhet rritur pritshmërinë e qytetarëve, duke u dhënë data thonë njohës të Integrimeve Evropiane. Sipas tyre, mos perspektiva në vend do të ketë pasoja dhe qytetarët do të shfrytëzojnë mundësinë e ikjes pas liberalizimit të vizave./21Media