Haradinaj: Padia e Ramës është plotësisht e pabazuar, një diverzion politik.- Koci: Rama duhet ta ketë  barrën e provës për ta vërtetuar se nuk është tradhtar

Haradinaj: Padia e Ramës është plotësisht e pabazuar, një diverzion politik.- Koci: Rama duhet ta ketë  barrën e provës për ta vërtetuar se nuk është tradhtar

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ka paditur  homologun kosovar Ramush Haradinajn, me pretendimet se ky i fundit ka shpifur me deklarimet ndaj Ramës në lidhje me temën e shkëmbimit të territoreve.  Rama të mërkurën ka dorëzuar padinë në Gjykatën Themelore në Prishtinë. Ndërsa kryeministri në detyrë  Haradinaj ka thënë se padia e kryeministrit Rama është plotësisht e pabazuar dhe e ka cilësuat diverzion politik.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Sahit Troshupa)./21Media