Gjenerali kroat Shundov vizitoi Kosovën

Gjenerali kroat Shundov vizitoi Kosovën

Shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura të Republikës së Kroacisë, gjenerali Mirko Shundov ishte për vizitë në Ministrinë e Mbrojtjes ku u pritë  nga  ministri Rrustem Berisha, si dhe me komandanti e FSK-së Rrahman Rama. Gjenerali Shundov ofroi përvojën kroate për anëtarësimin e Kosovës në NATO. /21Media