Sipas Ramës, Belshi ka rilindur

Loading...

Sipas Ramës, Belshi ka rilindur

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e ka nisur këtë ditë të dielë duke publikuar një video ku tregon transformimin e qyteteve dhe promovon turizmin.

Ashtu si çdo ditë këtë mëngjes kryeministri Rama ka uruar për një të diel të mbarë me pamjet fantastike nga Belshi i rilindur.

“Mirëmëngjesi dhe me këto pamje nga Belshi i rilindur, ju uroj një të diel të qetë”, thuhet në mesazhin e Ramës në Facebook.