Rama tha se kjo është qeveria e besimit dhe kjo është kontrata që ne do ta zbatojmë deri në fund

Rama tha se kjo është qeveria e besimit dhe kjo është kontrata që ne do ta zbatojmë deri në fund

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se është i gatshëm për çdo lloj formati për dialog me opozitën.Por kryeministri i vendit shtoi se bisedimet duhet të jenë brenda rendit kushtetues.

“Jam i gatshëm te takohem me kreun e opozitës, Basha, ne çdo vend, te Presidenti, apo cdo vend tjetër, për t’u ulur ne tryeze për dialog. Ne s’duhet te kemi frike nga dialogu. Kushtetua e Shqipërisë e qartë. Deri në fund ka ende kohë. PD nuk do të “vrasë” veten, por do të hyjë në proces. Është detyra jonë që PD-së dhe të tjerëve që kanë nevojë për garanci mund të ndërhyjmë në kodin zgjedhor për të krijuar garanci për opozitën” tha Rama.

Kryeministri Rama ka shtuar se kjo është një krizë artificiale.Ai tha se kjo është qeveria e besimit dhe kjo është kontrata që ne do ta zbatojmë deri në fund.

“Çadra bën përpjekje për të transferuar krizën e PD në krizë të Shqipërisë dhe politikës shqiptare. Ju siguroj që nuk do t’ia dalë dot. Kjo është qeveria e besimit dhe kjo është kontrata që ne do ta zbatojmë deri në fund. Nuk do të heq dorë nga kjo përgjegjësi.” – tha Rama.