Sipas Ramadanit, fëmijët janë më imun ndaj këtij virusi

Sipas Ramadanit, fëmijët janë më imun ndaj këtij virusi

I ftuar sonte në emisionin Click ishte Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadani, i cili tregoi se personat më të ndjeshëm ndaj koronavirusit janë të moshuar dhe të prekurit nga sëmundjet kronike.

Ramadani tregoi se është parë që fëmijët janë më imun sa i përket këtij virusi. /21Media