Haradinaj thotë se do të përgadis përgjigje në padi

Haradinaj thotë se do të përgadis përgjigje në padi

Kryeminsitri në detyrë, Ramush Haradinaj ka reaguar pas padisë së bërë në Gjykatë nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.

Përmes një postimi të bërë në Facebook Haradinaj ka thënë se ai sipas ligjit, do të përgadis përgjigje në padi, në afatet e përcaktuara ligjore.

“Padia e Kryeministrit Rama është plotësisht e pabazuar dhe një diverzion politik që bëhet nga ana e tij, që të fshihet pas dramave mediale dhe t’i ikë përgjegjësisë. Kombi ynë dhe Kosova ka njerëz që i dalin zot në çdo kohë”, ka shkruar Haradinaj.

Padia e Ramës, të cilën e ka siguruar “Betimi për Drejtësi”, të mërkurën, është dorëzuar në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Me pretendimet se Haradinaj ka shpifur me deklarimet e tij ndaj kryeministrit shqiptar, Edi Rama kërkon kompensim të dëmit.

Padia e Edi Ramës, e cila përmban mbi 30 faqe, pretendon se Haradinaj ka shpifur ndaj Ramës, për deklaratat e tij që i ka dhënë në lidhje me temën e shkëmbimit të territoreve. /21Media