Shpërndau mirënjohje për disa nga personalitetet vendore dhe amerikane

Shpërndau mirënjohje për disa nga personalitetet vendore dhe amerikane

Gjatë vizitës në Konsullatën e Republikës së Kosovës në Nju Jork, Haradinaj takoi diasporën tonë atje. Me këtë rast ai ndau mirënjohje për disa nga personalitetet vendore dhe amerikane./21Media