Katër ministra sot do të raportojnë në komisionin për Stabilizim Asociim

Katër ministra sot do të raportojnë në komisionin për Stabilizim Asociim

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe ministrja për Integrime Evropiane, Mimoza Ahmetaj, sot do të raportojnë në Komisionin Parlamentar për Stabilizim Asociim.

Siç bëhet e ditur në njoftimin e Kuvendit të Kosovës, mbledhja e komisionit bëhet në orën 11:00 të ditës së sotme./21Media