"Do ta dërgojmë Thaçin në Kushtetuese nëse nuk ua emëron anëtarët e tyre në KQZ

“Do ta dërgojmë Thaçin në Kushtetuese nëse nuk ua emëron anëtarët e tyre në KQZ

AAK, Nisma dhe PSD do ta dërgojnë presidentin Thaçi në Kushtetuese nëse Thaçi nuk ua emëron anëtarët e tyre në KQZ. Ky reagim vjen pas vendimit të Presidentit që nesër të dekretoje anëtarët e rinj të KQZ-së./21Media