Haradinaj: Ushtria krijohet  javën që vjen.- Stoltenberg: Nëse ndryshon mandati i FSK-së, rishikojmë bashkëpunimin

Haradinaj: Ushtria krijohet  javën që vjen.- Stoltenberg: Nëse ndryshon mandati i FSK-së, rishikojmë bashkëpunimin

Ky reagim vjen pas deklaratave të sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg

Kryeministri Ramush Haradinaj, por edhe anëtarët e komisionit parlamentar për mbikëqyrjen e FSK-së kanë thënë se nuk do të ndalen procedurat për votimin e projektligjeve për formimin e ushtrisë.

Ky reagim vjen pas deklaratave të sekretarit të përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, se formimi i ushtrisë po vjen në një moment të papërshtatshëm dhe nëse ndryshon mandati i FSK-së, NATO-ja rishikojmë bashkëpunimin me këtë forcë./21Media