Thaçi: Luftën e UÇK-së nuk mund ta cenojë askush.-Veseli: Lufta e UÇK-së e pastër - vendimet e mëtutjeshme në shërbim të vendit.-Mustafa: Lufta e UÇK-së ka qenë e drejtë, Haradinaj do të dal i pafajshëm edhe një herë.-Kurti: Dorëheqja e Haradinajt, e vonuar me arsye të gabuar.-Limaj: E padrejtë ftesa e Speciales për Haradinajn dhe luftëtarët tjerë të UÇK-së

Thaçi: Luftën e UÇK-së nuk mund ta cenojë askush.-Veseli: Lufta e UÇK-së e pastër – vendimet e mëtutjeshme në shërbim të vendit.-Mustafa: Lufta e UÇK-së ka qenë e drejtë, Haradinaj do të dal i pafajshëm edhe një herë.-Kurti: Dorëheqja e Haradinajt, e vonuar me arsye të gabuar.-Limaj: E padrejtë ftesa e Speciales për Haradinajn dhe luftëtarët tjerë të UÇK-së

Pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt nga posti i Kryeministrit të Republikës së Kosovës, reaguan krerët e shtetit dhe përfaqësues të partive politike./21Media