VV e quan qyqarllëk vendimin e Shpend Ahmetit

VV e quan qyqarllëk vendimin e Shpend Ahmetit

Drejtorët që u shkarkuan dje nga kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, e kanë vlerësuar të ulët këtë veprim. Arben Vitija dhe Nora Kelmendi, thanë se për shkarkimin e tyre morën vesh mbrëmë në një emisioni televiziv./21Media